maandag 5 september 2011

Pim's verjaardag

2 September is Pim alweer 10 jaar geworden; we hebben nu dus 2 tieners in huis. Hij was op een vrijdag jarig, zodat we zijn partijtje mooi na school konden vieren, omdat ze dan al om 13.30 uur uit zijn. Na lang wikken en wegen (bowling, waterpretpark, Sciencemuseum) wilde hij toch een oud-Hollandse speurtocht met spelletjes en pannenkoeken eten. Ardy had dus weer een onovertroffen fotospeurtocht uitgezet, met enkele opdrachten. In plaats van door het arboretum ging de speurtocht deze keer door het tropisch regenwoud, dat op 5 minuten lopen van ons huis begint. De (in totaal 8) jongens hadden het prima naar hun zin. Hoogtepunt was toch de kelnerrace door het speeltuintje met een dienblad vol bekertjes met water, terwijl de andere groep de kelner mocht bekogelen met natte sponzen vanaf het speelhuisje. Het zwembad met waterballonnen was ook heerlijk om na de zware jungletocht in af te koelen en de ruim 30 pannenkoeken waren in een mum van tijd verdwenen. Pim’s beste vriendje Fil bleef daarna nog slapen, zodat het ook nog helemaal naar Pim’s zin eindigde.
Fil klaar voor de kelnerrace

Pim wordt 'gejonast' door Nick, Iven en Fil
Lekker afkoelen in het zwembad
Op zondag hadden we , volgens goed gebruik, het ‘grote-mensen-feest ‘ gevierd met een barbecue voor collega’s van Ardy met hun kinderen en wat vrienden. Ardy miste Jelte wel enorm bij het draaien op de barbecue, wat nog steeds geen hobby van hem is. Gelukkig was Alexander een hele goede vervanger van Jelte, zodat we uitstekende sateetjes kregen. Het was erg gezellig, maar eindigde (nog) niet zoals in Wageningen , in een dansfeestje/liederlijk gezang. We hebben nog een paar verjaardagen meer te vieren hier het komende jaar, dus wie weet…..
Alexander was ook bijzonder bedreven in het draaien
Gezellig aan de praat
Fil was zondag natuurlijk ook weer van de partij

1 opmerking:

  1. Hallo allemaal.
    Ik lees zojuist het verslag van de verjaardag van Pim.Pim, ik ben wel een beetje laat,maar nog van harte gefeliciteerd met je tiende verjaardag.wat een superverjaardag heb je gehad,zo te zien.
    Fijn dat jullie ondertussen ook daar vriende en kennissen hebben leren kennen,dat maakt het verblijf wel aangenaam.Ik moet nog vaak aan jullie denken en vind nog steed dat jullie een goede beslissing hebben genomen om tijdelijk in Singapore te werken en wonen.Hier gaat alles gewoon zijn gangetje en vul ik elke dag weer op met werken en leuke dingen,zodat ik me nooit verveel.Zo te zien is het bij jullie lekker warm en hier lijkt het wat temperatuur en regen betreft een beetje op herftst.
    Ik ga me nu aanwennen om jullie blog te lezen en zal dan daar op reageren.

    veel liefs,

    Lies

    BeantwoordenVerwijderen