vrijdag 10 mei 2013

De "ontberingen" van onze Robinson expeditie op het Pulau Rawa


De expeditie leden
Jaja, we hebben het doorstaan; onze survival op 1 van de prachtige eilanden-met-hagelwitte-stranden-en-palmbomen, waar Expeditie Robinson wordt opgenomen! En zoals het hoort bij deze expeditie waren we niet alleen, maar met zijn twaalven: wij met vieren, de familie Kuipers en de familie Borren, die hier heel gezellig vakantie aan het vieren waren.

Kokosnoten verzamelen, vissen vangen en een vuurtje om te kunnen eten en drinken....
Als échte Robinsons hebben we vissen gevangen (nou ja, 1 piepkleintje dan), vuur gestookt en kokosnoten uit bomen geslagen. Gelukkig hadden we een paar dagen eerder in de Singapore Zoo een demo kokosnoot-kraken gehad: je moet eerst de bast van de kokosnoot ‘zacht’ slaan op een steen ofzo om hem daarna open te scheuren. Een orang oetan bleek daar in de Zoo trouwens het meest bedreven in te zijn, maar Ardy kon er op Rawa ook wat van! 
Ook dreigden we, zoals bij een echte Expeditie Robinson, afvallers te hebben: Tim viel uit een palmboom, Isabel viel haar tand door haar lip en Camiel en Karin verbrandden hun voeten ongenadig..
Het alternatieve survivallen kan ook best zwaar zijn!!!
Gelukkig hoefde er niemand voortijdig het eiland te verlaten en hebben we genoten van de kraakheldere zee, het strand, lekker eten, heerlijke cocktails en vooral het geweldige gezelschap. Het blijft tenslotte toch vakantie?!

 
The House...
.....with a view!

The view....
 


 
 
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten