woensdag 20 juni 2012

Daan's lasergameparty

Daan had vorig jaar, toen-ie 11 werd, zijn verjaardag niet echt gevierd in Singapore omdat we er toen nog maar 2 weken waren. Reden te meer om nu zijn 12e verjaardag uitgebreid te vieren! Samen met zijn beste vrienden Cas en Jari, die ook redelijk in de buurt jarig waren, hadden ze de hele klas uitgenodigd (te doen met 14 kinderen..) om te komen lasergamen.
De drie jarige vrienden
Een parkje in de buurt van Jari’s huis had voldoende open en besloten plekken om elkaar onder vuur te kunnen nemen, dus daar togen we naar toe, na eerst te hebben genoten van de heerlijke zelfgebakken appeltaarten van Cas.
Uitgebreide instructie
Nadat iedereen in oorlogskleuren was beschilderd en de geweren en hesjes waren uitgedeeld kon de strijd beginnen! Er werd in het begin vooral veel geschoten vanachter beschutte struikjes, maar gaandeweg werden ze steeds dapperder en durfden ze zich zelfs tot in het vijandige kamp te begeven. Hierbij was wel opvallend dat de jongens wat fanatieker waren dan de meiden, die meer bij elkaar bleven (zou er dan toch minder oorlog zijn met vrouwen aan de macht?!).
Aanvallen!!

Daan op oorlogspad
Sluipschutter












Na anderhalf uur rennen en schieten was iedereen moe en bezweet en gingen de pannenkoeken er prima in. Op naar de dertiende verjaardag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten