zondag 20 november 2011

Sinterklaas in de hitte

Omdat hier zoveel Nederlanders (en Vlamingen) wonen, kon Sinterklaas het natuurlijk niet maken om ook niet even in Singapore langs te komen. Afgelopen zaterdag kwam hij om 10 uur aan in de jachthaven en het was een drukte van belang.
In colonne naar de haven

Daar is-ie dan!
En het was niet alleen erg druk, het was ook bloedheet. Ondanks het regenseizoen was het zaterdagochtend stralend weer, met een bijna onbewolkte lucht.  Om dan toch ook nog een half uur te moeten wachten in de brandende zon is heel anders dan met bevroren tenen in de koude, miezerige motregen, maar ook heftig!

zie de zon schijnt door de bomen

officiele ontvangst door ambassadeur en hoofd van de school
Daan en Pim zijn natuurlijk al zo oud dat ze niet meer echt ‘into the Sint’ zijn, maar vonden het toch erg leuk om even te gaan kijken. Wat het nog leuker maakte was om het hele Sinterklaasgebeuren mee te kunnen spelen met het jongste broertje van hun vrienden Jari en Iven. Lasse is nu bijna 4 en maakt het nu dus wel erg bewust en enthousiast mee. Na de ontvangst in de haven door de ambassadeur ging Sinterklaas met zijn Pieten nog door naar de Hollandse Club. Wij hadden niet zo’n zin in een zaal met een paar honderd stuiterende kinderen en hebben dus nog heerlijk op een terras aan de jachthaven gezeten. Was anders dan de erwtensoep van Karin en GP en het borrelen bij de Vlaamse Reus, maar ook erg gezellig!
Met zo'n kleintje blijft het leuk!

Waar is de Sint nou?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten